En sød og dejlig dessert til en all american bbq.

Cobbler
3 bk. modne og velduftende ferskner
100g sukker
2 spsk mel
1 tsk kanel
lidt salt
lidt revet muskat
2 spsk smør

Find en stor bålgryde i skuret og gør den grundigt rent. Det fik du nemlig ikke gjort da du brugte den sidst. Det var sidste år, da du lavede popcorn.
Skyl fersknerne og fjern stenen og skær dem i halve-kvarte afhængig af størrelse. Tilsæt mel, sukker og krydderier. Fordel smørret udover. Sæt gryden på grillen og steg under låg til de bliver boblende varme (ca. 15 minutter).

Småkagetopping
130g hvedemel
30g sukker
1½ tsk bagepulver
lidt mere end 1 dl mælk (eller fløde… fløde kan også gå)
50g smør, smeltet

Bland mel, sukker og bagepulver i en skål. Lav en brønd i midten og tilsæt mælk og smeltet smør. Rør indtil blandingen bliver en samlet masse. Fordel over de stegte ferskner i ca. 15 minutter mere. Vi havde en ret høj gryde, så det var svært for grillen at varme toppen, så den røg lige en tur i ovnen også.
Lad stå i lidt tid inden serveringen. Oh it’s hot babayh.