Klassisk southern tilbehør til en all american bbq.
200g majsmel
2 spsk hvedemel
4 tsk bagepulver
4 tsk sukker
2 tsk salt
1/4 tsk paprika eller mild chili
1 stort (eller 1) løg
2 æg
knapt 2 dl øl
olie til friturestegning
Varm olien op til det syder om en tændstik, når du stikker den i.
Bland de tørre ingredienser i en stor skål. Slå æg ud og rør sammen i en lille kop. Hak løg fint. Bland æg og løg i blandingen. Tilsæt øl og rør grundigt sammen.
I mindre portioner, så du ikke sænker temperaturen på olien:
Lav en lille “bolle” med en spiseske (eller en is-ske, hvis du har sådan en smart en) og drop den i olien. Steg i 2-3 minutter. Lav en prøvestegning for at teste, at det giver en gylden hush puppie som også er færdigtilberedt. Tag op med en hulsi og læg på en bageplade med køkkenrulle, der kan suge det overskydende fedt.
Serverer du dem på en buffet, så kan du varme dem/holde dem varme i ovnen ved 50 grader.